Informatie


Zit er een pauze in de voorstelling?

Nee, de voorstelling heeft geen pauze.

 

Hoe lang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt ongeveer 60 – 75 minuten

 

Zijn de toegangskaarten inclusief drankje?

Ja, de toegangskaart is inclusief één consumptie voor aanvang voorstelling

 

Is de voorstelling in het Woudagemaal?

De voorstelling wordt gespeeld op locatie en voor het grootste deel in de buitenlucht. Houd daarom als bezoeker rekening met de keuze van kleding en schoenen.

 

Is de voorstelling geschikt voor minder validen?

De voorstelling is een tocht van ongeveer 1 km in en rond het Woudagemaal. Vanwege trappen en onverharde paden is de voorstelling dan ook niet geschikt voor mindervaliden. Er wordt nog onderzocht of we speciaal een voorstelling geschikt voor minder validen kunnen spelen.

 

Hoe weten we wanneer een voorstelling niet door kan gaan?

Mocht een voorstellling door omstandigheden niet door kunnen gaan, dan wordt dit dezelfde dag tussen 18.00 en 19.00 uur bekend gemaakt op de website en social media van de Noorder Smederij. De tickets zijn dan geldig voor de reserveavond.

 

Hoe laat begint de voorstelling?

De voorstelling begint om 20:30.
Vanaf 20:00 bent u welkom om in de ontvangstent onder het genot van een  kopje koffie/thee alvast in de stemming te komen.

 

Waar kan ik parkeren?

U kunt parkeren op het parkeerterrein van het Woudagemaal (Gemaalweg 1a, 8531 PS Lemmer). Houdt u er rekening mee dat het vanaf het parkeerterrein nog 5-10 minuten lopen is naar de voorstellingslocatie. U bent een half uur voor aanvang welkom in onze ontvangstent.

 

En als ik te laat ben?

Aangezien de voorstelling een tocht in en rondom het Woudagemaal is kunnen we u helaas niet meer toelaten tot de voorstelling als u te laat bent. Kom daarom ruim op tijd naar FLOED!